dijous, 20 de desembre del 2012

Teràpia Floral de Bach

La teràpia de Flors de Bach serveix per:
  1. Equilibrar estats emocionals i mentals, aspectes de la personalitat com la timidesa, inseguretat, traumes, baixa estima, intoleràncies, impaciència, pors etc.
  2. Situacions puntuals que afecten l'equilibri normal de l'individu, com trencaments sentimentals, malalties, viatges, trasllats, canvis, pèrdues, etc.
  3. Problemes físics com al·lèrgies, asma, herpes, circulació, dolors crònics, etc.
  4. Canviar patrons de conducta, descobrir el nostre interior i millorar com a persones
  5. Estudiar, motivació, evitar la dispersió i fixar informació
Beneficis de la Teràpia Floral de Bach:
  1. EFECTIVITAT - L'efecte de les essències florals acostuma a ser visible des del primer moment, estalviant temps i diners, tant al terapeuta com al beneficiari del tractament. La seva efectivitat està avalada per una gran quantitat de casos clínics resolts i publicats al decurs dels 75 anys en que el sistema es troba en ús.
  2. SEGURETAT - No existeixen riscos, contraindicacions, ni efectes secundaris. No existeix possibilitat de sobredosificació. No inhibeixen ni substitueixen cap medicació convencional o suplement natural. Les essències florals no son tòxiques i són compatibles amb qualsevol tractament que s'estigui seguint, tant si és de medicina convencional o natural.
  3. RECURSOS - Les essències florals són un recurs inestimable, fins i tot en casos en què no hi ha hagut resposta per part del pacient.

A qui va dirigida la Teràpia Floral:

Persones de totes les edats i condicions
  • Nens
  • Adults - teràpia individual - de parella
  • Ancians
  • Embarassades
  • També per a mascotes
CONCERTAR VISITA - Tel. 636974740 - També OnLine
Enviament dels preparats a qualsevol lloc.