dimecres, 22 de febrer del 2017

La prova de la Llimona

Aquesta es una història de fa molt de temps i que m'agrada molt explicar, sobretot a les persones que comencen a fer Reiki. En el seu moment em va impactar i també a totes les persones que estàvem allà, va ser quan una companya "Pepi" ens va portar la prova visible de com funciona Reiki.

Aquest és un experiment que el pot provar de fer tothom.

Pepi va agafar una llimona, la va partir per la meitat i va posar cada meitat en un pot de vidre diferent; va tapar els dos flascons i en un d'ells va posar una etiqueta en la que va escriure la paraula REIKI i la data, aleshores va portar els flascons a casa d'una de les seves filles, i els va posar en una estanteria.

Cada dia, quan es feia la sessió de Reiki, demanava que part de l'energia anés a parar a la llimona que estava en el flascó que tenia l'etiqueta. (A l'altre no)

Un dia Pepi i les seves filles van venir al taller de suport al Reiki, en aquell moment el feiem a la Sala Aditi, i van portar les llimones....

En un dels pots hi havia com un cigró negre, amb un líquid fosc, a l'altre hi havia mitja llimona, semblava com si l'haguessin tallat uns dies abans, tenia la superfície seca però estava en perfecte estat de conservació. Vaig mirar la data, feia més d'un any!!!

Jo també ho vaig provar i puc garantir que es completament cert.

Es pot provar amb tomàquets, arrós, fruita, ...., i aleshores sereu conscients dels beneficis que us pot aportar el fer-vos Reiki a diari.

Aquestes imatges son d'un company que també ho ha provat i ho ha volgut compartir
La de l'esquerra es veu clarament que no rep Reiki. La de la dreta l'ha fotografiat per davant i per darrera.
Va començar a enviar-li Reiki a distància el 9 de maig de 2017 i les fotos son just d'un mes desprès

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari