dijous, 19 de desembre del 2013

Kenyoku

Aquesta tècnica és coneguda també com a "bany sec". Es basa en espolsar-nos de sobre les energies que han pogut quedar-se adherides a la nostra aura.

Serveix per netejar-nos, i al mateix temps enfortir la nostra energia, també ens permet desconnectar d'ambients carregats, situacions, fins i tot del nostre propis pensaments o emocions.

Aquest exercici, com que és per netejar l'aura, preferentment situarem les mans lleugerament separades del cos, a una distància de 3 a 5 cm.

  1. Posa la mà dreta per sobre de l'espatlla esquerra, els dits estesos, i llisca la mà cap avall diagonalment en direcció al maluc dret, mentre vas fent la respiració vibratòria, es a dir, fent  el so "Haaaaaaa" 
  2. Situa ara la mà esquerra sobre l'espatlla dreta i llisca la mà cap avall diagonalment en direcció al maluc esquerre, segueix amb la respiració vibratòria.
  3. Posa altre vegada la mà dreta per sobre de l'espatlla esquerra, els dits estesos, i llisca la mà cap avall diagonalment en direcció al maluc dret, mentre segueixes fent la respiració vibratòria.
  4. Aixeca ara el teu braç esquerre fins que quedi perpendicular al teu cos. La teva mà dreta per sobre de l'espatlla esquerra i llisca la mà pel braç fins a la punta dels dits. Mentre ho fas, segueixes amb la respiració vibratòria. Baixa el braç.
  5. Aixeca el teu braç dret fins que quedi perpendicular al teu cos. La teva mà esquerra per sobre de l'espatlla dreta i llisca la mà pel braç fins a la punta dels dits. Segueix amb la respiració vibratòria. Baixa el braç.
  6. Aixeca altra vegada el teu braç esquerre fins que quedi perpendicular al teu cos. La teva mà dreta per sobre de l'espatlla esquerra i llisca la mà pel braç fins a la punta dels dits. Mentre segueixes amb la respiració vibratòria. Baixa el braç.
  7. Torna a repetir-ho començant per l'espatlla dreta  (amb aquest ordre 2,3,1 - 5,6,4)
Deixa les teves mans en posició de descans i deixa fluir l'energia.