divendres, 26 de juliol del 2013

Hayashi

Chujro Hayashi va néixer l’any 1878. Era Comandant de la Marina Imperial Japonesa. Va conèixer a Mikao Usui en una de les seves conferències i com que estava a la reserva va poder acompanyar-lo en la seva trajectòria de curació i ensenyança. Usui el va fer mestre l’any 1925, un any abans de la seva mort.

Va deslligar-se de la Reiki Ryoho Gakkai per fundar-ne una altra, la "Hayashi Reiki Kenkyukai" i va crear el seu propi mètode. 

Gràcies a la seva carrera militar va sistematitzar l’ensenyament del Reiki reestructurant-lo i dividint-lo per graus i va obrir la primera clínica a Kyoto, on només es tractava a la gent amb Reiki, que va desaparèixer a la segona guerra mundial.

L’any 1938 presentí que s’iniciaria la gran guerra a la qual moririen molts homes i perquè Reiki no desaparegués va demanar a la Sra. Hawayo Takata que seguís amb la tasca de l'enseyament de Reiki.

Chujiro Hayashi va deixar voluntàriament la vida el 10 de maig de 1941, deixant com a successora la Sra. Takata. En aquell moment només quedaven cinc Mestres vius comptant la seva dona Chie.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari