dijous, 23 de maig del 2013

Reiki al Clinic

Des que vaig signar el conveni de col·laboració amb el director de l'hospital Matern Infantil de la Vall Hebron (2007) fins al desembre de 2017, que vaig deixar definitivament l'associació, vàrem estar donant servei de voluntariat de Reiki a diari.

Abans de deixar de formar part de la junta de l'associació vaig aconseguir una altra fita, aquesta va ser que l'AtRC signés conveni de col·laboració per prestar servei de voluntariat a l'hospital Clínic. 

El dia 18 de juny de 2013 es va iniciar el servei de voluntariat a l'Institut Clínic de Malalties Hematològiques i Oncològiques (ICMHO).

Desprès de la presentació del projecte, d'unes quantes reunions, i gràcies a l'entusiasme de Jaume Güell, aleshores cap d'infermeria de l'institut d'oncologia, aquest objectiu, que perseguia, finalment va veure la llum.

GRÀCIES tanmateix a tots els voluntaris, ja que sense ells tot això no hagués estat possible.

Primer dia de servei del voluntariat Reiki a l'Hospital Clínic, amb Jaume Güell, coordinador de l'ICMHO
L'acollida va ser impressionant, tant per part del personal sanitari com dels pacients ingressats.

2 comentaris:

montse montori ha dit...

Nomès paraules d agraïment als voluntaris de la vostre associació que varen fer REIKI a la meva mare Dulce Lopera Muñoz cada dia, de dilluns a dijous, ingressada a la cinquena planta de oncologia per un adenocarcinoma colorectal, del que ja porta lluitant un any i mig .Ella agraeix de tot cor als voluntaris la seva dedicació i carinyo a l hora de practicar.ho ja que la deixaven tan relaxada i destensionada i carregada de energia que no veia la seva novel.la preferida. Si us plau continueu realitzant aquesta tasca i felicitats pel bé que feu a aquest col.lectiu. Montse Montori- filla.

Lidia Salas Ros ha dit...

Gràcies Montse, els hi comentaré als meus companys per què comentaris com el teu motiven moltíssim als voluntaris.
Una abraçada

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari